Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Boordevol goede
eigenschappen

Voordelen Fit-Amino

Fit-Amino is een supplement met L-Arginine erin, dit wordt gebruikt om hulp te bieden aan de bloedstroom in het lichaam. Hierdoor wordt de bloeddruk op natuurlijke wijze verlaagd, de seksuele gezondheid wordt verbeterd en het lichaam kan genezen van operaties en ziekten. Het bevat geen schadelijke chemicaliën en wordt beschouwd als een natuurlijk of organisch supplement met meerdere voordelen.

Waarom kiezen voor Fit-Amino?

Lees hieronder over de voordelen
en plaats je bestelling gemakkelijk online.

Versterkt je
immuunsysteem

Goed voor hart & bloedvaten

Stimulerend voor
actieve intimiteiten

Betere & diepere slaap

Verbeterd zelfvertrouwen

Anti-veroudering

 

Versterkt je immuunsysteem

De wereldbevolking blijft groeien en we raken steeds dichter bevolkt. Virussen en bacteriën verspreiden zich hierdoor alsmaar gemakkelijker. Des te belangrijker om een goed afweersysteem te hebben. Een gezonde leefstijl is hiervoor een essentieel onderdeel. Om daarbij te ondersteunen is Fit-Amino onmisbaar. De combinatie van alle voordelen boosten het immuunsysteem en zorgen dat je beter bestand bent tegen virussen en bacteriën.

Goed voor hart & bloedvaten

Een goede bloeddruk is belangrijk om slijtage van (slag)aders te verminderen. Zeker naarmate je ouder wordt krijgen bloedvaten en aders moeite om veranderingen in bloeddruk op te vangen. Het resultaat zijn hart- en vaatziektes die in Europa en de Verenigde Staten in de top van de doodsoorzaken staan. Fit-Amino helpt om dit te voorkomen door de omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide te bevorderen. Dit zorgt voor een gezond bloedvatenstelsel die beter in staat is om verschillen in de bloeddruk op te vangen.

Stimulerend voor actieve intimiteiten

Boven de 40 komen erectiestoornissen steeds vaker voor. De oorzaken hiervoor zijn uiteenlopend, maar er altijd één gemeenschappelijk factor in het spel; de bloedsomloop. Zoals hierboven beschreven bevordert Fit-Amino de gezondheid van de bloedsomloop en draagt het automatisch bij een aan oplossing tegen diverse klachten. Eén hiervan is dus de erectiestoornis. Fit-Amino is geen alternatief voor hulpmiddelen zoals Viagra en Siales welke ook veel bijwerkingen kennen. Wel draagt het, in combinatie met een gezonde leefstijl, bij aan het oplossen van milde erectiestoornissen.

Wetenschappelijk aangetoond dat L-Arginine bijdraagt aan de gezondheid.
Daar is de formule van Fit-Amino opgebouwd!

Beter en diepere slaap

Slaapgebrek is een gevolg van diverse aandoeningen die iedereen kan treffen. Er kunnen tijdelijke oorzaken zijn zoals een jetlag of een veranderend werkschema, maar ook ziektebeelden zoals narcolepsie en slaapapneu. Door de combinatie van L-Glutamine, L-Lysine en L-Arginine worden de oorzaken van slaapgebrek aangepakt. Dit doen ze onder andere door een gezond voedingspatroon te ondersteunen, het verhogen van dopamineniveaus en het bevorderen van de bloedsomloop.

Verbetert zelfvertrouwen

Door alle gezondheidsvoordelen die Fit-Amino biedt zal je lekkerder in jouw vel zitten. Je zult fysiek optimaal kunnen presteren en jouw dagelijks activiteiten beter uitvoeren. Dit alles resulteert in een verhoogd zelfvertrouwen waarmee je zowel privé als zakelijk de vruchten zult plukken.

Anti-veroudering

Vanaf het moment dat we worden geboren speelt het aminozuur L-arginine een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de deling van onze cellen. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat ons lichaam zelf L-arginine produceert. Het zal het voldoende produceren totdat we volgroeid zijn (23 jaar). Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur, L-arginine, en begint het verouderingsproces. De inname van L-arginine heeft op dat moment maar vooral op hogere leeftijd een meetbaar positief effect op anti-aging en op het gehele welzijn van het lichaam.

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wil geven over
de ervaring met Fit-Amino, deze kun je opsturen via ons contactformulier.

Door Fit-Amino te gebruiken merk ik dat mijn algehele welzijn fors is vooruitgegaan. Slaap vaster en overdag zit ik vol met energie. Hier stop ik niet meer mee!

Henk van Dijk

41 jaar, Hilversum

Mensen van Fit-Amino bedankt voor dit geweldige produkt. We nemen de kwartaal verpakking omdat ik en mijn vrouw er allebei baat bij hebben en elke maand breng ik er een naar mijn vader die vooruitgang merkt met zijn diabetes waarden.

Martin en Janine

Overveen

Gebruik Fit-Amino nu al een paar maanden en voel me echt sterker, fitter en slaap beter! Ik raad dit product zeker aan. Harrie Beemster

Harrie Beemster

66 jaar, Uden