Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Onze eigen formule creëren op basis van L-Arginine

Hoe het begonnen is

Fit-Amino is gebaseerd op Amino Alliance. Diederik van Nederveen, is de oprichter van Go On Pure Nutritionals LLC. In 2005 leerde hij de enorme gunstige gevolgen van L-arginine.

Hij leerde over de enorm gunstige (dubbel) gevolgen van L-arginine. Samen met zijn oom, Arne van der Gen, Ph.D., hoogleraar Organische Chemie aan de Universiteit Leiden. Samen hebben zij naar veel gegevens bekeken en beseften ze snel dat ze hun eigen formule moesten maken om L-arginine zijn volledige potentieel in het menselijk lichaam te laten uitdrukken.

Alle ingrediënten van Fit-Amino zijn daarom bewust gekozen en getest om deze specifieke reden. Het doel was om het zo puur en effectief mogelijk te maken door alle stoffen te elimineren die niet de meest effectieve omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide dienen.

Fit-Amino is precies zoals we het voor ogen hadden en we nodigen je uit om ons te laten weten op welke manieren het product uw leven heeft veranderd. Als je niet in alle opzichten tevreden bent, geven we een volledige terugbetaling.

Onderzoek achter Fit-Amino

Fit-Amino is gebaseerd op Amino Alliance. Dietrick van Nederveen, is de oprichter van Go On Pure Nutritionals LLC. In 2005 leerde hij de enorme gunstige gevolgen van L-arginine.

Studies

Fit-Amino is zoals gezegd gebaseerd op Amino Alliance. De oprichter van Amino Alliance, Diederik van Nederveen, leerde in 2005 de enorme gunstige gevolgen van L-Arginine. Hier heeft hij vervolgens verschillende onderzoeken op losgelaten, namelijk op een semi-essentieel aminozuur. Ook wel Gene Bruno. Vitamine retailer 2012, supplement science 37-39. Isidori: combinatie van L-arginine en L-lysine induceert de aanmaak van groeihormoon. Elk van de aminozuren apart geeft geen positief resultaat!

Isidori A, Lo Monaco A, Cappa M.Een onderzoek naar de afgifte van groeihormoon bij de mens na orale toediening van aminozuren. Curr Med Res Opin. 1981; 7: 475-81. [PubMed] Er werd een studie uitgevoerd bij 15 mannelijke vrijwilligers om de secretie van groeifactoren na stimulatie door orale aminozuren kwalitatief te evalueren. De resultaten toonden aan dat orale toediening van een combinatie van twee aminozuren (1200 mg 1-lysine plus 1200 mg 1-arginine) een afgifte van hypofyse-somatotropine en insuline veroorzaakte. Dit fenomeen was reproduceerbaar en het groeihormoon dat als reactie op deze stimulatie werd uitgescheiden, had biologische activiteit (zoals aangetoond door een radioreceptortest en somatomedine-inductie). Het effect bleek specifiek te zijn voor de combinatie van de twee aminozuren; geen van de aminozuren vertoonde een merkbare stimulerende activiteit wanneer ze alleen werden toegediend, zelfs niet bij dezelfde doses.

Direct bestellen?

Kies de abonnementsvorm die bij jou past!

Ervaringen

Wij stellen het op prijs als je ons een review wil geven over
de ervaring met Fit-Amino, deze kun je opsturen via ons contactformulier.

Door Fit-Amino te gebruiken merk ik dat mijn algehele welzijn fors is vooruitgegaan. Slaap vaster en overdag zit ik vol met energie. Hier stop ik niet meer mee!

Henk van Dijk

41 jaar, Hilversum

Mensen van Fit-Amino bedankt voor dit geweldige produkt. We nemen de kwartaal verpakking omdat ik en mijn vrouw er allebei baat bij hebben en elke maand breng ik er een naar mijn vader die vooruitgang merkt met zijn diabetes waarden.

Martin en Janine

Overveen

Gebruik Fit-Amino nu al een paar maanden en voel me echt sterker, fitter en slaap beter! Ik raad dit product zeker aan. Harrie Beemster

Harrie Beemster

66 jaar, Uden